subtitle indonesia rich man poor woman episode 6

Makoto Natsui satomi Ishihara ) is in the 4th year at prestigious Tokyo University, but she still has trouble in finding a job.
She goes back to her apartment and does research on his company Next Innovation.Subtitle ini jangan di mux untuk streaming online!Today, Next Innovation is the top tech company where young people want to work the most.However, Toru has trouble recognizing the faces of people and he is looking for Chihiro Sawak, who is his mother.Subtitle diatas jangan digunakan untuk kepentingan komersil!Comments Latest News Latest Trailers External Links.His mother left Toru Hyuga when he was very young.
Gw bukan yang terbaik dalam hal menterjemahkan dan membuat subtitle, tapi cukup pede kok dengan hasilnya walaupun masih pemula.
Makoto then attends a presentation for new recruits at Next Innovation.
Jangan di Reupload (diunggah ulang) di website lain tanpa izin atau mencurinya dengan mengganti nama penterjemah.
Writer: Naoko Adachi, producer: Jun Masumoto, network: Fuji TV, episodes:.
Release Date: July 9, 2012 - September 17, 2012.Komentar, kritik, dan saran anda sungguh sangat berguna dan membantu gw mengerjakan project-project berikutnya!As soon as Toru hears the name, he becomes confused.One day, Toru finds a woman named Chihiro Sawak.GAK TAU (jangan ditanyain juga yah).Plot 29-year-old Toru Hyuga shun Oguri ) is a wealthy man.(klik aja langsung tulisannya episodenya episode.Runtime: Mondays 21:00, tV Ratings:.4 (weekly average language: Japanese, country: Japan.User Rating, current user rating: 93/100 (1889 votes you need to enable JavaScript to vote.Gw akan memback-up, subtitle Piece yang gw kerjakan selama beberapa bulan ini, hasil translate dari English Sub.Tulis steel designers manual 6th edition aje comment dibawah, entar gw upload ulang deh.Hargailah kerja keras.One day, Makoto sees a magazine featuring an interview with Toru Hyuga.